0740.028.887

Livrare

  Livrarea produselor se face in maxim 48 de ore in functie de stocul disponibil, plata urmand a se face prin ramburs la primirea coletului. In cazul in care valoarea  comenzii  dumneavoastra depaseste suma de 300 RON+TVA, cheltuielile ce privesc transportul si rambursul raman in sarcina noastra. In caz contrar, aceste cheltuieli vor fi suportate de catre client.  Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc numai in momentul primirii unui email/telefon de confirmare. Toate comenzile vor fi confirmate inainte de livrare.

Pretul afisat nu contine TVA.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in cazul in care:

  • Exista un istoric de neplata din partea clientului
  • Nu avem un anumit produs in stoc
  • In cazul in care cantitatea ceruta nu justifica costurile de livrare/impachetare.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii notificarii de retur.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa o notificare in scris, transmisa prin fax sau prin e-mail la adresa office@floridevafa.ro sau prin intermediul formularului de contact online. Ne rezervam dreptul de a nu accepta primirea coletelor retur fara notificare scrisa in prealabil.

sub-banner